KCGM

Repertoar bioskopa

Jul - avgust 2021. godine

Kulturni centar zadržava pravo izmene termina i repertoara

Animirani film: KUĆNI LJUBIMCI NA TAJNOM ZADATKU

 • 30 jul 2021. / 16:00 sati /
  Cena ulaznice: 250 dinara
  VELIKA SALA KCGM

  2d-sinhronizovan na srpski
  Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.
  Žanr:animirani, komedija
  Glumci:Uroš Jovičić, Jelena Rakočević, Jelena Jovičić, Milan Tubić, Marko Marković
  Režiser:Reinhard Klooss

Film: SENKA ŠPIJUNA

 • 30. jul 2021. / 20:15 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Radnja je smeštena u vreme Hladnog rata i zasniva se na istinitoj priči o Grevilu Viniju (Kumberbač), britanskom poslovnom čoveku, koji je zbog svojih čestih putovanja, postao zanimljiv tajnoj obaveštajnoj službi MI6, koja ga je potom regrutovala u jednog od kurira za najtajnije informacije. Vini je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim činovnikom Olegom Penkovskijem (Ninidže) kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spreči nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza.
  Žanr: triler, biografski, drama
  Glumci: Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley, Angus Wright
  Režiser: Dominic Cooke

Film: AVANTURA U DŽUNGLI

 • 30. jul 2021. / 18:00 sati /
  2. i 3. avgust 2021 /18:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Diznijeva avantura koja dolazi pravo iz tropskih šuma Amazonije, inspirisana poznatim istoimenim tematskim parkom iz Diznilenda.
  Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton. Lili dolazi iz Londona i nagovara Frenka da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali i okrenuti se protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.
  Glavne uloge u filmu dodeljene su holivudskim glumcima Emili Blant i Dvejnu Džonsonu poznatom kao “Stena” koji su upamćeni po svojim ulogama u filmovima za decu.
  Žanr: avantura, porodični
  Glumci: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti Režiser: Jaume Collet-Serra

Animirani film: KNEUKROTIVI SPIRIT

 • 2d-sinhronizovan na srpski
  2. i 3. avgust 2021. /16:00 sati /
  4,5. i 6. avgust 2021. /18:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Epska avantura NEUKROTIVI SPIRIT je sledeće poglavlje u voljenoj priči koja stiže iz DrimVorks Animejšna. Ovo je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.
  Laki Preskot zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice. Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima, u Miradero.
  Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun i Pru Grejndžer. Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer, najbolji je prijatelj Lakinog oca.
  Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.
  Žanr: animirani, avantura, porodični
  Glumci: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković
  Režiser: Elaine Bogan

Film: G.I. JOE – ZMIJSKE OČI

 • 2. i 3. avgust 2021. /20:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  G.I. Joe – Zmijske Oči, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku.
  Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih. 
  Žanr: akcija, avantura
  Glumci: Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Peter Mensah
  Režiser: Robert Schwentke

Film: SVEMIRSKI BASKET: NOVO NASLEĐE

 • 4, 5. i 6. avgust 2021. /16:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.
  Le Bron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.
  Žanr: akcija, komedija
  Glumci: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe
  Režiser: Malcolm D. Lee

Film: STARI

 • 4, 5. i 6. avgust 2021. /20:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Ovog leta vizionar i filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare ... smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan. 
  Žanr: triler
  Glumci: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre
  Režiser: M. Night Shyamalan

VRH