BIOSKOPSKI REPERTOAR

 • Kulturni centar zadržava pravo izmene programa

  Januar - februar 2023 godine

Animirani film: Kikoriki - već viđeno

 • Sinhronizovano na srpski jezik
  27. januar 2023. / 18:00 /
  1. i 3. februar 2023. / 18:00 /
  Velika sala KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi. Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena. 
  Žanr: animirani, avantura, komedija.
  Glumci: Nemanja Živković, Predrag Damnjanović, Braniislav Platiša, Slađana Letinčić, Ana Mirović, Mirko Jokić, Ognjen Drenjanin, Jovana Jelovac, Miomira Dragićević, Ivan Ivanov, Marko Dolaš, Milan Zoričić
  Režiser: Denis Chernov

Film: Stric

 • 1, 2. i 3. februar 2023. / 20:00 /
  Velika sala KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Porodica sa uzbuđenjem dočekuje voljenog strica (Miki Manojlović), koji se iz Nemačke vraća kući za praznike.
  Stric deli vredne poklone, pa sledi tradicionalni božićni ručak – ćurka s mlincima i francuskom salatom. Odjednom, za trpezom se, osim hrane, nožem može seći i tenzija i ubrzo se u postavlja pitanje: da li je ovo pravi Božić i - još važnije - da li je to pravi stric. 
  Žanr: triler, drama
  Glumci: Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan, Roko Sikavica, Kaja Šišmanović
  Režiser: Andrija Mardešić, David Kapac

Film: Asteriks i Obeliks: srednje kraljevstvo

 • 06, 07. i 09. februar 2023. / 18:00 /
  Velika sala KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Godina je 50. pne. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ.
  Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu...
  Žanr: porodični, komedija, avantura
  Glumci: Zlatan Ibrahimović, Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Pierre Richard, Marion Cotillard, Vincent Cassel
  Režiser: Guillaume Canet

Film: Čovek po imenu Oto

 • 06.i 07. februar 2023. / 20:00 /
  Velika sala KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Zasnovan na komičnom i pokretačkom bestseleru Njujork Tajmsa.
  Film Čovek po imenu Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svet naglavačke.
  Režiran od strane Marka Forstera (U potrazi za nedođijom), Čovek zvani Oto okuplja dvostrukog oskarovca Toma Henksa (najbolji glumac - Filadelfija, Forest Gamp), Marijanu Trevinjo (Klub vrana), Rejčel Keler (Fargo) i Manuela Garsiju Rulfo (Sedmorica veličanstvenih). Scenario je napisao Dejvid Mekgi (nominovan za nagradu Oskar za Najbolju adaptaciju scenarija za film Pijev život) prema romanu ,,Čovek po imenu Uve” Fredrika Bakmana. Film su producirali Rita Vilson, Tom Henks, Geri Gutcman i Fridrik Vikstru, Nikastro, a izvršni producenti su Mark Forster, Rene Vulf i Dejvid Mekgi.
  Žanr: drama, komedija
  Glumci: Tom Hanks, Manuel Garcia-Rulfo, Mariana Treviño, Cameron Britton, Rachel Keller
  Režiser: Marc Forster

Film: Titanik: 25 godina (3D)

 • 09. februar 2023. / 20:00 /
  13. februar 2023. / 19:00 /
  Velika sala KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Jedan od najromantičnijih filmova ikada, opet na bioskopskom platnu i to sa perfektnim zvukom i kristalno jasnom slikom!
  Jedan od tri broda britanske kompanije "Vajt star lajn", najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. kreće na putovanje od Sautemptona do Njujorka sa više od 1.500 putnika među kojima su i Rouz, dama iz visokog društva, i Džejk, siromašan momak koji se u nju zaljubljuje.
  Žanr: drama, romantični/ljubavni
  Glumci: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher
  Režiser: James Cameron
VRH