BIOSKOPSKI REPERTOAR

 • Kulturni centar zadržava pravo izmene programa

  JUN 2022 godine

Animrani film: BAZ SVETLOSNI

 • 2d - sinhronizovan na srpski
  24. jun 2022. / 18:00 /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  2d - sinhronizovan na srpski
  Baz Svetlosni je naučno-fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog. Ovo je heroj koji je bio inspiriacija za nastanak igračke. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo.
  Žanr: animirani, avantura, akcija
  Glumci: Petar Benčina, Marija Ćalović, Bojan Žirović, Marko Marković
  Režiser: Angus MacLane

Film: ELVIS

 • 24. jun 2022. / 20:00 /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.
  Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.
  Žanr: biografski, drama
  Glumci: Tom Hanks, Austin Butler, Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham
  Režiser: Baz Luhrmann

Animirani film: Malci 2 - Gruov početak

 • 2d - sinhronizovan na srpski
  1. jul 202 2. / 10:00 /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Ovog leta, najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispričanu priču “MALCI 2: GRUOV POČETAK”, o dvanaestogodišnjem dečaku koji mašta da postane najveći super-zlikovac na svetu. U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.
  Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.
  Žanr: animirani, avantura, komedija
  Glumci: Đurđina Radić, Sandra Bugarski, Nemanja Živković, Ljubiša Dinčić, Bojan Hlišć, Milena Moravčević, Danijel Korša, Marko Marković, Lako Nikolić, Dušica Novaković
  Režiser: Kyle Balda, Brad Ableson

Film: Crni telefon

 • 1. i 4. jul 202 2. / 20:00 /
  Cena ulaznice 300 dinara

  U glavnim ulogama su četiri puta nominovan za Oskara Itan Hok,u najstrašnijoj ulozi u karijeri i Mejson Tems u njegovoj prvoj filmskoj ulozi.
  Telefon ne radi. Ali zvoni.
  Reditelj Skot Derikson vraća se svojim korenima užasa i ponovo se spaja sa partnerima iz studija Blumhouse, sa novim horor trilerom. Finija Šoa, stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dečaka, oteo je sadistički ubica i zarobio u zvučno izolovanom podrumu gde vrištanje nema nikakve svrhe. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi i Finija..
  Žanr: horor
  Glumci: Ethan Hawke, Mason Thames, Jeremy Davies, James Ransone, Madeleine McGraw
  Režiser: Scott Derrickson

VRH