KCGM

Repertoar bioskopa

Avgust 2019. godine

Film: KRALJ LAVOVA

 • 12. i 13 avgust 2019. / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice:250 dinara

Film: ČAROBNE NOĆI

 • 12.avgust 2019. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice:250 dinara

  Čuveni filmski producent je pronađen mrtav u reci Tibar. Glavni osumnjičeni su troje mladih ambicioznih scenarista. Tokom jedne noći u policijskoj stanici, oni prolaze kroz burno, emotivno i ironično putovanje ulicama Rima, u bolnom završetku veličanstvene ere velike italijanske kinematografije.
  Žanr: komedija
  Glumci: Mauro Lamantia, Giovanni Toscano, Irene Vetere, Giancarlo Giannini, Roberto Herlitzka, Ornella Muti
  Režiser: Paolo Virzi

Film: PROJEKAT KOLIBRI

 • 13.avgust 2019. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice:250 dinara

  U ovoj modernoj epohi reditelj Kim Nguyen otkriva krajnje granice našeg sve digitalnijeg sveta.
  Rođaci iz Njujorka Vinsent (Jesse Eisenberg) i Anton (Alexander Skarsgård) su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobeda meri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudan par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve druge do prelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom. Neko ko im stalno staje na put je njihova bivša šefica Eva Tores (Salma Hajek), moćna i manipulativna koja se neće zaustaviti ni pred čim.
  Žanr: triler
  Glumci: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
  Režiser: Kim Nguyen

Animirani film: ANGRY BIRDS 2
(3D - sinhronizovano)

 • 22, 23. i 26. avgust 2019. / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice 3D: 300 dinara

  Posle velikog uspeha filmske ekranizacije jedne od najpopularnijih video igrica svih vremena, „Angry Birds Film“ dobija svoj očekivani nastavak.
  U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
  Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.
  Žanr: animirani, avantura, komedija
  Režiser: Thurop Van Orman, John Rice

Film: BILO JEDNOM... U HOLIVUDU

 • 22. i 23.avgust 2019. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva “Bilo jednom…u Holivudu”, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.
  „Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LAu.
  Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).
  Žanr: drama, triler
  Glumci: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
  Režiser: Quentin Tarantino

Film: BELA VRANA

 • 26. avgust 2019. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Ralf Fajns uspeva da dočara sirovu fizičku snagu i briljantnost Rudolfa Nurejeva čiji je beg na Zapad zapanjio svet u trenutku kada je Hladni rat bio na vrhuncu.
  Nurejeva igra svetski poznati Oleg Ivenko. Svojom očaravajućom pojavom, Rudolf Nurejev se izdvojio kao najveća baletska zvezda, divlji i prelep igrač ograničen Lenjingradom iz pedesetih godina. Njegove veze sa umetnicima sa Zapada stvorili su mu probleme sa KGB-om u trenutku kada je Hladni rat bio na svom vrhuncu.
  Žanr: biografski, drama
  Glumci: Oleg Ivenko, Ralph Fiennes, Louis Hofmann, Adèle Exarchopoulos, Sergei Polunin
  Režiser: Ralph Fiennes
VRH