KCGM

Repertoar bioskopa

Mart - april 2020. godine

Kulturni centar zadržava pravo izmene termina i repertoara

OTKAZANI SVI PROGRAMI


 • Poštovani,

  U cilju preventivnih mera koje se savetuju, a na osnovu odluke Vlade Republike Srbije da se odlože sve manifestacije zatvorenog tipa koje imaju preko 100 učesnika, svi kulturni programi i sadržaji u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac se do daljeg odlažu.

  Svi koji su kupili karte za predstojeće programe, mogu da ih vrate na biletarnici Velike sale ili u računovodstvu Kulturnog centra, kako bi im bio refundiran novac.

  Hvala na razumevanju.

  S poštovanjem,
  Dragan Arsić, direktor

Film: OTAC

 • 11,12,13,14. i 15. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Otac je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja –postaje heroj.
  Žanr:Drama
  Uloge: Goran Bogan, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović, Nada Šargin, Jovo Maksić, Milica Janevski, Mirko Vlahović, Vahid Džanković, Ajla Santić, Muharem Hamzić
  Režija: Srdan Golubović

Animirani film: PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPAŠAVAJ
sinhronizovan na srpski jezik

 • 14. i 15. mart 2020. /16:30 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPASAVAJ“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima.
  Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvek na visini zadatka. Kada vetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate pune kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.
  Žanr: animirani, avantura
  Glumci: Anya Cooke, Cathal J. Dodd, Isaac Emberson-Heeks
  Režiser: Charles E. Bastien

Film: NAŠA LJUBAV

 • 15. 16. i 17. mart 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Ovo je priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koje život postavlja svakom od nas.
  Džoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele. Kada Džoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji preteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo.

Film: HOTEL BEOGRAD

 • 16, 17, 19, 20. i 21. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  18. mart 2020. /21:00 sat / VELIKA SALA KCGM
  22. mart 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.
  Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu.
  Žanr: romantična komedija
  Uloge: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović, Aleksandra Kuzenkina i drugi.
  Režija: Konstantin Statskij

Film: TROLOVI – SVETSKA TURNEJA

 • 19. i 20. mart 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (3D): 300 dinara
  21. i 22. mart 2020. /16:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.
  Glasovi / Sinhronizacija: Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.
  Žanr: animirani, komedija
  Režija: Walt Dohrn, David P. Smith

Film UNIQUE – NEMANJA RADULOVIĆ

 • 21. mart 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  22. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Film “Unique” je koncertni film o Nemanji Raduloviću, svetskom priznatom violinisti. Film je snimljen 2019. godine u Karnaku.
  Snimanje filma su mu pomogli: Dabl sens, Devils trils, Lori Favr-Kan, Tamara Aleksić, Ksenija i Tijana Milošević.
  Rrežija: Sebastijan Lefevr

Film: RIČARD DŽUEL

 • 23. mart 2020. /17:30 sati / VELIKA SALA KCGM
  24. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Novi film legendarnog Klinta Istvuda – istinita priča o heroju i nevinom čoveku kojem su mediji lažnim optužbama potpuno uništili život.
  Ričard Džuel, herojski je spasao hiljade života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni dnevni list je objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio heroj zaštitnik. Stvari su tada počele da se odvijaju neverovatnom brzinom, tako da je CNN pročitao celi članak na televiziji, a stručnjaci su navalili da proučavaju Džuela, sa zaključkom da on zaista odgovara psihološkom profilu teroriste koji se traži. Džuel se za to vreme povukao u kuću svoje majke koju su mediji opsedali poput lešinara.
  Ričard Džuel je oslobođen svih sumnji, ali tek nakon što su mu mediji i FBI doslovce uništili život.
  Žanr: drama
  Glumci: Sam Rockwell, Kathy Bates, Jon Hamm, Paul Walter Hauser, Olivia Wilde
  Režija: Clint Eastwood

Film: BLADŠOT (Bloodshot )

 • 23. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Film Bladšot prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja ,,Rising Spirit Technologies”, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i poseduje mogućnost samoizlečenja. Nove sposobnosti, međutim, imaju svoju cenu…
  Žanr: akcija, drama, fantazija
  Glumci: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce
  Režija: David S. F. Wilson

Film: MULAN

 • 26. i 27. mart i 1. april 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (3D): 300 dinara
  30. i 31. mart 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim. 
  Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.
  Žanr: avantura, drama
  Glumci: Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li
  Režija: Niki Caro

Film: TIHO MESTO 2

 • 26. i 27. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.
  Žanr: horor, triler
  Glumci: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Djimon Hounsou Režija: John Krasinski

Film: 21 MOST

 • 30. mart 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Američki glumac Čedvik Bouzmen, najpoznatiji po ulogama u blokbasterima „Osvetnici“ i „Crni panter“, u ovom napetom trileru glumi policajca koji traga za ubicama svojih kolega. Reditelj filma je Brajan Kirk, najpoznatiji po serijalu „Igra prestola“. Radnja je smeštena na Menhetn, nakon pljačke koja je krenula u pogrešnom smeru i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca njujorške policije. Kada se potraga pojača, preduzimaju se ekstremne mere kako bi se ubicama sprečilo da pobegnu s Menhetna, budući da vlasti zatvaraju 21 most kako bi sprečili bilo kakav ulazak ili izlazak s ostrva.
  Žanr: triler, drama
  Glumci: Chadwick Boseman, JK Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Keith David
  Režija: Brian Kirk

Film: VELIKI POVRATAK

 • 31. mart i 1. april 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Slavni oskarovac Ben Aflek u ovom je filmu u ulozi bivše košarkaške zvezde koja se bori s alkoholizmom. Džek Kunnigem (Affleck) bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, ipak nakon što ga je život odveo u drugom smeru, njegove snove zamenio je alkohol. Razveden , bez stalnog posla i s traumom gubitka deteta, Džek se vraća u svoj rodni grad gde dobija ponudu da bude košarkaški trener u svom bivšem klubu. Džek prihvaća posao i preuzima tim koji se nalazi na dnu lestvice. Dok njegove trenerske veštine od kluba naprave pravu sportsku senzaciju, Džek sve više tone u vlastite poroke.
  Žanr: drama
  Uloge: Ben Affleck, Janina Gavankar, Hayes MacArthur
  Režija: Gavin O’Connor

Film: ZABORAVLJENI PRINC

 • 6, 7. i 8. april 2020. /18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča price svojoj sestričini I tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
  Žanr: avantura
  Uloge: Omar Sy, Bérénice Bejo, François Damiens
  Režija: Michel Hazanavicius

Film: NIJE VREME ZA UMIRANJE

 • 6, 7. i 8. april 2020. /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice (2D): 250 dinara

  Danijel Krejg po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007.
  Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.
  Žanr: akcija, avantura, triler
  Glumci: Daniel Craig, Naomie Harris, Léa Seydoux, Rami Malek
  Režiser: Cary Joji Fukunaga

VRH