KCGM

Repertoar bioskopa

Septembar 2019. godine

Film: PRIČA O IGRAČKAMA 4
(3D – sinhronizovan ; 2D - titlovan)

 • 18. i 19 septembar 2019. / 18:00 sati ; 3D - sinhronizovan / VELIKA SALA KCGM
  29 septembar 2019. / 18:00 sati ; 2D - titlovan / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 300 dinara

  Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni.
  Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.
  Žanr: animirani, avantura, komedija
  Glumci: Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam
  Režiser: Josh Cooley

Film: AD ASTRA

 • 18. i 19 septembar 2019. / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja („Izgubljeni grad Z“) stiže nam naučna fantastika „Ad Astra”, sa holivudskom zvezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Inspirisan romanom Džozefa Konrada "Srce tame" reditelj se okreće kosmosu, kao prostoru za koji kaže da je veoma neprijateljski raspoložen prema nama.
  Priča prati astronauta Roja Mekbrajda (Bred Pit) koji putuje do same ivice Solarnog sistema u potrazi za svojim ocem (Tomi Li Džouns) koji je nestao, kako bi otkrio misteriju koja preti da ugrozi opstanak naše planete. Tokom putovanja Roj otkriva tajnu koja dovodi u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu. Žanr: avantura, drama, naučna-fantastika
  Glumci: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland
  Režiser: James Gray

VRH