KCGM

Repertoar bioskopa

Februar 2020. godine

Kulturni centar zadržava pravo izmene termina i repertoara

Film: ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2

 • 11. i 12. februar 2020. /16:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Od Oskarom nagrađenog tima koji čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li i producenta Pitera Del Veka.
  Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.
  Žanr: animirani, avantura, komedija
  Glumci: Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff
  Režiser: Chris Buck, Jennifer Lee
  SINHRONIZACIJA: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić

Film: ŽAO NAM JE ŠTO SMO VAS PROPUSTILI

 • 11. i 12. februar 2020. /18:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008. Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, negovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi raziđu, tada dolazi do sloma.
  Žаnr: drama
  Uloge:Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor
  Režiser:Ken Loach

Film: PTICE GRABLJIVICE (I FANTASTIČNA EMANCIPACIJA HARLI KVIN)

 • 11, 12. i 13. februar 2020. /20:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Pripremite se dame, jer stiže famozna, neponovljiva i potpuno nepredvidiva Harli Kvin. Ovaj put bez Džokera.
  Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC univerzuma, a glavna zvezda je Margo Robi kao famozna Harli Kvin, koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu „Odred otpisanih“. Harli Kvin predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Džurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Per i mlada debitantkinja Ela Džej Basko. Žanr: akcija, avantura, krimi
  Glumci: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ewan McGregor, Rosie Perez, Ali Wong
  Režiser: Cathy Yan

Film: EMA

 • 13. i 18. februar 2020. /17:30 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  “EMA”, omiljena komedija Džejn Ostin o potrazi za svojim savršenim parom i srećom do kraja života, stiže nam u novoj, predivnoj filmskoj adaptaciji.
  Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu.
  Žanr: komedija, drama, romantični/ljubavni
  Glumci: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart
  Režiser: Autumn de Wilde

Film: LED 2

 • 18, 19, 20 i 21. februar 2020. /20:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“?
  Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...
  Žanr: drama, romantični/ljubavni
  Glumci: Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova
  Režiser: Zhora Kryzhovnikov

Film: SONIKOV FILM
(sinhronizovan na srpski)

 • 19, 20. i 21. februar 2020. /18:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.
  Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.
  Žanr: akcija, avantura, porodični
  Glumci: James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Tika Sumpter
  Režiser: Jeff Fowler

Animirani film: PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPAŠAVAJ
(sinhronizovan na srpski)

 • 20. i 21. februar 2020. /16:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPASAVAJ“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima.
  Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvek na visini zadatka. Kada vetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate pune kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.
  Žanr: animirani, avantura
  Glumci: Anya Cooke, Cathal J. Dodd, Isaac Emberson-Heeks
  Režiser: Charles E. Bastien

Film: TOMAZO

 • 24. februar 2020. /20:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Priča o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom suprugom, Evropljankom Niki i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi.
  Abel Ferara postavlja pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da nađe sreću u ulozi supruga i oca. Pitanje muči i glavnog junaka Tomaza koga Ferara predstavlja s nežnošću i razumevanjem, a Vilijam Defo ga igra brilijantno i otvoreno. Kako se autor i junak pitaju, tako i publika treba da postavi pitanje da li joj je potreban još jedan film o požudnom, grešnom, a genijalnom reditelju u poznijim godinama – Tomazova posvećenost sopstvenom duhu i Ferarina opširna studija karaktera daju pozitivan odgovor.
  Žanr: Drama
  Uloge: Willem Dafoe, Cristina Chiriac, Anna Ferrara
  Režija: Abel Ferrara

Film: ZOV DIVLJINE

 • 24. i 26. februar 2020. /18:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka.
  Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.
  Režija: Chris Sanders Scenaro: Michael Green Produkcija: Erwin Stoff Uloge: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford, Colin Woodell
  Žanr: avantura, drama
  Glumci: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford
  Režiser: Chris Sanders

Film: MOJ JUTARNJI SMEH

 • 26. i 28. februar 2020. /20:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Film „Moj jutarnji smeh“ je priča o zakasnelom odrastanju tridesetogodišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to, u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala "pod staklenim zvonom" i čiji su roditelji pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti.
  Žanr: drama
  Glumci: Nebojša Glogovac, Jasna Đuričić
  Režiser: Marko Đorđevic

Animirani film: TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA

 • 28. februar 2020. /16:00 sati / Velika sala KCGM
  2. i 3. mart 2020. /16:00 sati / Velika sala KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin.
  TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.
  TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA odvešće vas u veliku porodičnu avanturu o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe!
  Žanr: animirani, avantura
  Glumci: Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović
  Režiser: Kirby Atkins

VRH