BIOSKOPSKI REPERTOAR

 • Kulturni centar zadržava pravo izmene programa

  Avgust 2022 godine

Animirani film: 100% vuk

 • 2d - sinhronizovan na srpski
  15. i 16. avgust 2022. /18:00 /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 300 dinara

  Ovo je priča o 100% vuku Frediju, nasledniku ponosne porodične loze vukodlaka. Uveren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Stariji članovi čopora spremaju mu izazov gde Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvek 100% vuk.
  Žanr: animirani, avantura, komedija
  Režiser: Alexs Stadermann

Film: Latinska Amerika

 • 15, 16. i 17. avgust 2022. / 20:00 /
  Cena ulaznice 300 dinara

  Masimo Sisti ima sve: karijeru oralnog hirurga, miran porodični život, suprugu, decu i oni su njegova nagrada. Međutim, jednog dana silazi u podrum i događa se čudo.
    Žanr: triler
  Glumci: Elio Germano, Astrid Casali, Sara Ciocca
  Režiser: Damiano D’Innocenzo, Fabio D’Innocenzo

Animirani film: Malci 2 - Gruov početak

 • 2d - sinhronizovan na srpski
  17. i 18. avgust 2022. / 18:00 /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice 300 dinara

  Ovog leta, najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispričanu priču “MALCI 2: GRUOV POČETAK”, o dvanaestogodišnjem dečaku koji mašta da postane najveći super-zlikovac na svetu. U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.
  Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja
  . Žanr: animirani, avantura, komedija
  Glumci: Đurđina Radić, Sandra Bugarski, Nemanja Živković, Ljubiša Dinčić, Bojan Hlišć, Milena Moravčević, Danijel Korša, Marko Marković, Lako Nikolić, Dušica Novaković
  Režiser: Kyle Balda, Brad Ableson

Film: Ne

 • 18. avgust 2022. / 20:00 /
  Cena ulaznice 300 dinara

  Šta je loše čudo? Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima „BEŽI” I „MI” pomerio je granice i redefinisao moderni horor. Sada, on pretvara letnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu „NE”. Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jun, kao stanovnici usamljene jaruge u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svedoci jezivog otkrića. 
  Žanr: horor, naučna-fantastika
  Glumci: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
  Režiser: Jordan Peele

VRH