KCGM

Repertoar bioskopa

Septembar - oktobar 2021. godine

Kulturni centar zadržava pravo izmene termina i repertoara

Film: Avanture porodice Bigfut

 • 1, 2, 3, 16 I 17. septembar 2021. / 18:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Nekoliko meseci nakon njihovog ponovnog susreta, životinje i ljudi žive srećno, a Adam se polako navikava na svoje nove moći. Sve dok njegov otac ponovo ne odluči da ih napustiti kako bi spasio dolinu prljavih poslova naftne kompanije X Tract. Šeli, Adam, Vilbur i Traper odlučuju da krenu za njim i istraže šta se zapravo tamo događa ...
  Žanr: animirani, porodični
  Režiser: Jérémie Degruson, Ben Stassen

Film: NEČISTA KRV - GREH PREDAKA

 • 1, 2, 3, 6, 7. i 8. septembar 2021. / 20:00 sati /
  25. i 26. septembar 2021. / 17:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
  Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica.
  Žanr: drama
  Glumci: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović
  Režiser: Milutin Petrović

Film: MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS

 • 6, 7, 8, 9, 10, 13 i 14. septembar 2021. / 18:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  2D - sinhronizovan na srpski
  U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.
  Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.
  Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.
  Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.
  Žanr: animirani, komedija
  Glumci: Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović. Darija Vračević
  Režiser: Tom McGrath

Film: AFTER 3: POSLE PADA

 • 13, 14, 16. i 17. septembar 2021. / 20:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru pisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom. Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, ali sada su dospeli u fazu u kojoj se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada.
  Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakvim se čini. Ni porodica, ni prijatelji.  Žanr: drama, romantični/ljubavni
  Glumci: Mira Sorvino, Arielle Kebbel, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Rob Estes
  Režiser: Castille Landon

Film: Šeng-Či i legenda o deset prstenova

 • 21. i 22. septembar 2021. / 20:00 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Supeherojski spektakl poznatog studija Marvel, u kom glavnu ulogu tumači kanadski glumac kineskog porekla Simu Li.
  Marvelovo ostvarenje, u kom prvi put glavnog junaka tumači glumac poreklom iz Azije, prati Šeng Čija vrhunskog znalca u oblasti borilačkih veština koji beži od očevih stega u težnji za normalnim životom u Americi. Međutim, kad teroristička grupa Deset Prstenova postane pretnja po njegov život, glavni lik se vraća svojim korenima i znanju borilačkih veština. 
  Žanr: akcija, avantura, fantazija
  Glumci: Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung, Michelle Yeoh, Florian Munteanu Režiser: Destin Daniel Cretton

Film: TOMA

 • 23, 26. i 30. septembar i 3. oktobar 2021. / 20:00 sati /
  24. septembar 2021. / 21:00 sati /
  25, 27. i 29. septembar, 1. oktobar 2021. / 20:30 sati /
  VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baškao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.
  Žanr: biografski 
  Glumci: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Kolak, u ulozi majke - Mirjana Karanović
  Scenarij: Nikola Pejaković, Zoran Lisinac, Dragan Bjelogrlić, Maja Todorović
  Direktor fotografije: Goran Volarević
  Montaža: Milena Predić
  Muzika: Zeljko Joksimović
  Producent: Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović


VRH