БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

 • Културни центар "Мија Алексић" задржава право измене програма

  Мај 2024. године

Анимирани филм: ГРОЗАН ЈА 4

 • 2Д, Синхронизовано
  23. и 24. јул 2024. /16:00/
  Велика сала КЦ "Мија Алексић"
  Цена улазнице: 300 динара

  Гру се суочава са новим непријатељем Максимом Ле Малом (добитник Емија, Вил Ферел) и његовом фаталном девојком Валентином (номинована за Еми, Софија Вергара), а породица је приморана да бежи.
  У филму се појављују нови ликови којима су гласове дали Џои Кинг (Брзина метка), добитник Емија Стивен Колберт (Шоу Стивена Колберта) и Клои Фајнмен (Сатурдаy Нигхт Ливе). Пјер Кофин се врац́а са легендарним гласом Малаца, а номиновани за Оскара Стив Куган врац́а се као Сајлас.
  Глумци: Џои Кинг, Стив Карел, Стивен Колберт, Клои Фајнмен Пјер Кофин, Стив Куган, Кристен Виг, Миранда Козгров, Дана Гајер и Медисон Полан.
  Режија: Крис Ренад

Анимирани филм:НЕРАЗДВОЈНИ

 • 2Д, Синхронизовано
  23, 24, 25. и 26. јул 2024. /18:00/
  Велика сала КЦ "Мија Алексић"
  Цена улазнице: 300 динара

  Од сценариста великог хита „Прича о играчкама” долази забавна авантура о два нераздвојна пријатеља, напуштеног плишаног медведића и лутка бескрајне маште.
  Када се у старом позоришту у парку угасе светла, лутке оживе. Међу њима је Дон, који је уморан од тога да сваког дана глуми будалу. Сања о томе да најзад постане прави херој и храбро одлучује да оде из позоришта и крене у откривање великог света и сопственог живота! На том путовању сусреће Доги Дога, напуштену плишану играчку која жели да постане реп звезда. То је почетак велике авантуре и пријатељства које ће њихове снове претворити у стварност и доказати да чак и они најмањи могу одиграти херојске улоге! Режија: Џереми Дегрусон

Филм: ГРОФ МОНТЕ КРИСТО

 • 23. и 24. јул 2024. /20:00/
  Велика сала КЦ "Мија Алексић"
  Цена улазнице: 300 динара

  Спектакуларна високобуџетна авантура настала према истоименом класику Алеџандра Диме, једног од, филмској индустрији, најомиљенијих класика.
  Мета мрачног плана, млади Едмонд Дантес ухапшен је на дан свог венчања због злочина који није починио. Након четрнаест година у острвском затвору Шато д`Иф, успева да изведе смели бег. Сада богат изнад својих снова, преузима идентитет Грофа Монте Криста и свети се тројици мушкараца који су га издали.
  Глумци: Лаурент Лафит, Пиерфранческо Фавино, Пиер Нине, Анамарија Вартоломеи, Бастиен Боуилон, Патрик Миле
  Режија: Матеу Делапорт, Александр де Ла Пателиèре

Анимираниф филм: У МОЈОЈ ГЛАВИ 2

 • 2 Д СИНХРОНИЗОВАНО
  25. и 26. јул 2024. /16:00/
  Велика сала КЦ "Мија Алексић"
  Цена улазнице: 300 динара

  Поново завирујемо у ум тинејџерке Рајли. Гласићи у њеној глави познају је врло добро, међутим промене су извесне и потпуно неочекивано стиже нова емоција - Анксиозност! Поново завирујемо у ум тинејџерке Рајли. Гласићи у њеној глави познају је врло добро, међутим промене су извесне и то баш у тренутку када главна команда почне изненада да се руши како би се направио простор за нешто потпуно неочекивано, Нову емоцију! Дотадашња Радост, Туга, Бес, Страх и Гађење, који успешно воде операцију на свим нивоима, нису сигурни како се осећају када се пред њима појави Анксиозност. Делује као да она није сама.
  Глумци: Diane Lane, Amy Poehler, Tony Hale, Lewis Black, Phyllis Smith, Liza Lapira, Maya Hawke
  Режија: Kelsey Mann

Филм. ДЕДПУЛ И ВУЛВЕРИН

 • 25. и 26. јул 2024. /20:00/
  Велика сала КЦ "Мија Алексић"
  Цена улазнице: 300 динара

  Познати студио ујединио је своја два препознатљива лика, Вулверина и бучног Дедпула, чији се путеви укрштају како би победили заједничког непријатеља.
  Марвелова акциона авантура доноси на биоскопско платно легендарни херојски двојац. Познати студио ујединио је своја два препознатљива лика, Вулверина и бучног Дедпула, чији се путеви укрштају како би победили заједничког непријатеља.
VRH