KCGM

Repertoar bioskopa

Januar 2019. godine

Domaći film: TAKSI BLUZ

 • 17. 18. 21. 23. 24. i 25. januar 2019. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie".
  Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.
  Žanr: komedija
  Glumci: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković
  Režiser: Miroslav Stamatov

Animirani film: PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE
(sinhronizovan na srpski jezik)

 • 21. i 23. januar 2019. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 200 dinara

  Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte novu avanturu najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.
  Žanr: animirani
  Glumci: Jelena Gavrilović, Đorđe Stojković, Milan Gromilić, Anja Mit, Miroljub Turajlija, Dragan Vujić Vujke
  Režiser: Dušica Novaković

Film: POVRATAK MERI POPINS

 • 24, 25. i 28. januar 2019. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 200 dinara

  Kada se izgubite, dobro zapamtite čarolija se uvek vraća.
  U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.
  Žanr: muzički, porodični, fantazija
  Glumci: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Ben Wishaw
  Režiser: Rob Marshall

Film: GLAS

 • 28. januar 2019. godine / 20:30 sati / VELIKA SALA KCGM
  30. januar 2019. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 200 dinara

  M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma NESALOMIV iz 2000. godine i filma PODELJEN iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler – GLAS. Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.
  Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu. Žanr: misterija, drama, naučna-fantastika
  Glumci: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy
  Režiser: M. Night Shyamalan

Film: SVI ZNAJU

 • 31. januar 2019. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 200 dinara

  Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.
  Žanr: drama, misterija, triler
  Glumci: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín
  Režiser: Asghar Farhadi
VRH