KCGM

Repertoar bioskopa

Jul - avgust 2019. godine

Film: KRALJ LAVOVA

 • 18. jul 2019. 2D - sinhronizovan / 18:00 sati / VELIKA SALA
  19. jul 2019. 3D - sinhronizovan / 18:00 sati / VELIKA SALA
  25. jul 2019. / 16:00 sati, 2D - titlovan / VELIKA SALA
  25. jul 2019. / 18:00 sati, 2D - sinhronizovan / VELIKA SALA
  26. jul 2019. / 16:00 sati, 3D - titlovan / VELIKA SALA
  26. jul 2019. / 18:00 sati, 3D - sinhronizovan / VELIKA SALA
  Cena ulaznice: 2D: 250 dinara, 3D: 300 dinara

  Jedan od najomiljenijih animiranih filmova svih vremena "KRALJ LAVOVA" dobio je svoju igranu verziju i u bioskope stiže u dve verzije, sinhronizovano i titlovano! Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgranstvom.
  Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover kao Simba, Bijonse Nouls Karter kao Nala, Džejms Erl Džons kao Mufasa, Čuitel Edžiofor kao Skar, Set Rogen kao Pumba i Bili Ajhner kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „KRALJ LAVOVA“ zarikaće u bioskopima od 18. jula 2019. godine.
  Žanr: animirani, avantura, porodični Glumci: Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen
  Režiser: Jon Favreau

Film: ANABEL 3 - POVRATAK KUĆI

 • 18. i 19. jul 2019. u / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM Cena ulaznice: 250 dinara

  Treći deo izvrsne „Anabel” franšize.
  Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.
  Žanr:horor, misterija, triler
  Glumci:Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace,Katie Sarife, Vera Farmiga
  Režiser:Gary Dauberman

Film: IBICA

 • 25. i 26. jul 2019. u / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM Cena ulaznice: 250 dinara

  Filip, koji je navikao na mirno more na severu Francuske, ne zna šta ga je snašlo kada odu u Ibicu.
  Filip i Kerol, dve razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, je spreman da učini bilo šta kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako on diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor.
  Žanr:komedija
  Glumci:Christian Clavier, Mathilde Seigner, Leopold Buchsbaum, Pili Groyne, Joey Starr
  Režiser:Arnaud Lemort

Film: PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO

 • 31. jul, 1. i 2. avgust 2019. u / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
  Cena ulaznice: 250 dinara

  Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.
  Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
  Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.
  Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.
  Žanr:akcija, avantura
  Glumci:Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
  Režiser:David Leitch

VRH