REPERTOAR

Novembar 2017. godine

23. i 24. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara
Film: PREDGRAĐE

Dobitnici nagrade Oskar® Braća Coen i George Clonney donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda.
“Suburbicon” je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima...savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodge je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja.
Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Žanr:Kriminalistički, misterija
Glumci:Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Režiser:George Clooney

Film_PREDGRADJE

27. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
28. i 29. novembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: STIG'O ĆALE 2

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos

Žanr: komedija
Glumci: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Režiser: Sean Anders

Film_STIG_AO_CALE

28. i 29. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM 

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: SREĆAN DAN SMRTI

Producentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

Žanr: horor, triler
Glumci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Režiser: Christopher Landon

Film_SRECAN_DAN_SMRTI

 
Baner
Baner