REPERTOAR

April 2017. godine

24. i 25. april 2017. godine / 18:00 sati / Velika sala Kulturnog centra (Dom kulture)

Cena ulaznice: 200 dinara

Animirani film: ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO (sinhronizovan)

Dužina trajanja filma: 90 min

Država/Godina:USA/2017

Žanr:animirani

Režiser: Kelly Asbury

Glumci:Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković,Dragan Vujić Vujke, Đorđe Stojković, Bojan Perić, Srđan Timarov, Paulina Manov, Iva Stefanović, Anđelka Prpić, Anđela Jovanović, Slobodan Tešić, Milan Tubić, Milan Inić Yasserstain

SADRŽAJ

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Strumpfovi_selo


25. april 2017. godine / 20:00 sati / Velika sala Kulturnog centra (Dom kulture) 

Cena ulaznice:200 dinara

Film: Logan: Vulverin

LOGANDužina trajanja filma: 137 min

Država/Godina:USA/2017

Žanr:akcija, naučna fantastika

Režiser: James Mangold

Uloge: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant 

SADRŽAJ

Logan: Vulverin je novi dugoočekivani film u kojem ćemo poslednji put gledati Hjua Džekmena u ulozi Vulverina. 

U bliskoj budućnosti, Logan već umoran i iznuren, skrivajući se od sveta na meksičkoj granici, štiti i brine se o bolesnom Profesoru X. Ali, Loganovi pokušaji da se sakrije od sveta i svoje prošlosti padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant, progonjen od strane mračnih sila.

27. april 2017. godine / 19:00 sati / Velika sala Kulturnog centra (Dom kulture)

Domaći film: Zona Zamfirova 2

Dužina trajanja filma: 91 min

Država/Godina: SRB/2017

Žanr:drama

Režiser: Jug Radivojević

Uloge: Milan Vasić, Brankica Sebastijanović, Ljiljana Dragutinović, Nikola Ristanovski

SADRŽAJ

Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva Zona Zamfirova, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

- Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo – naglašava Mitić, dok Vasić kaže kako mu se čini da je uloga Maneta pisana upravo za njega.

Inače, glumačke zvezde filma poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogih drugih učinili su da “Zona Zamfirova drugi deo” izazove ogromno interesovanje, a sve ukazuje i na to da će baš kao nekada okupiti publiku u bioskopu.

zona-zamfirova-drugi-deo-1-660x371

28. i 29. april 2017. godine / 19:00 sati / Velika sala Kulturnog centra (Dom kulture) 

Film: Lepotica i zver

Lepotica_i_zverDužina trajanja filma: 132 min

Država/Godina: USA/2017

Žanr:fantazija

Režiser: Bill Condon

Uloge: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson

SADRŽAJ

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

 

 
Baner
Baner