Počeo upis u dečje radionice

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je sa upisom novih članova u Dramsku radionicu i gradski dečiji hor "Raspevani cvetići".

Zainteresovani mališani predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, koji žele da se priključe Dramskoj radionici ili "Raspevanim cvetićima", potrebno je da svoje podatke dostave Kulturnom centru (Trg kneza Mihaila 1; telefon: 032/711 - 118).  

Dramskom radionicom i horićem rukovodiće Slađana Popov, muzički pedagog (telefon: 064/805 -16 – 13) u saradnji sa Valentinom Nađ, diplomiranim vajarem i urednikom dečjeg programa Kulturnog centra.

dramska_radionica_2017

Podsećamo, Dramska radionica je pokrenuta 2004. godine sa osnovnim ciljem da decu na zabavan i kreativan način uvede u svet pozorišta.

horic_2017

Dečiji hor Kulturnog centra počeo je nešto kasnije sa radom. Tačnije 2012 godine u okviru projekta "Škola kulture". Rad je obnovio prošle godine zahvaljujući donaciji kompanije "Tetrapak". Hor je specifičan po tome što u okviru njega zajedno sa ostalom decom osnovnoškolskog uzrasta, pevaju i mališani sa posebnim potrebama koji imaju afiniteta prema muzici.

 

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner